Bumeráng Android letöltő

2011.10.09. 14:41 EvilHedgehog

Első bejegyzésként kezdem - az elején saját célra létrehozott, ám nemrég publikussá tett - Androidos alkalmazáson itteni promózásával.

Projekt Google Code-on: [link]

Update 1.11:

A letöltések menüből is lejátszhatóak a műsorszámok..

Update 1.1:

Újdonságok:
- Letöltések menü. Ahol megtekintheted az eddig letöltött műsorokat és törölheted is őket, illetve a grafikon ikonra kattintva megnézheted mennyit foglalnak el a telefon memóriájából...
- Újabb ustream csatorna került be melyen a játékokhoz adott segítséget lehet nyomon követni.. (A kamera csatornák még a későbbiekben módosulnak mert eléggé kiszámíthatalan melyiket használják..)
- lemezborító hozzáadása az MP3-akhoz
- Apróbb csiszolások, hibajavítások
- Jövőben update google code-on keresztül... 

Update 1.02:

-Bizonyos eszközökön tévesen helyhiányra panaszkodott, mert nem kezelte jól a tárhely méretét, ez remélhetőleg most megoldódott. (SGS2-n leellenőrizve)
-Fix portrait mód

Indításnál visít, hogy van frissítés. Értesítésre kattintva a letöltési linkre dob.
Link, és QR kód változatlan.

Update 1.01:

- Frissítés ellenőrzés.
- Apróbb hibajavítás.
- Információk menüpont a főoldalon (menü gomb).

 

Elmúlt hónapokban többször fordult elő, hogy hazafelé meghallgattam volna a Bumerángosok reggel kihagyott bejelentkezéseit, ám ehhez mindig át kellett szenvednem magam a kevésbé mobilbarát weboldalon, persze a beépített böngésző helyett Operával, mert csak az hajlandó egyáltalán realizálni, hogy a fránya php mögött mp3 rejlik.
Ekkor ötlött fel bennem, hogy a zöld robot képességeit kihasználva ezt a feldatot kicsit felgyorsítsam.

Összedobtam egy letöltőt, mellyel a műsorszámok egyenként vagy egyben leránthatóak, illetve a napi műsorok akár egyben is. Szépen ID3 tag-ekkel ellátva, hogy a media playerben sorban végighallgatható legyen.

BÉTA (vagy inkább alfa) Előfordulhat benne még force close.
Elvileg Android 2.1 és az azt követő verziókon fut.
Galaxy S-en lett tesztelve. (gyári 2.2.1)
Minden visszajelzést szívesen fogadok, sőt örülnék ha visszajeleznétek, hogy milyen telefonok fut komolyabb probléma nélkül.

Ha van a készüléken USTREAM kliens akkor a webkamerás közvetítést indítja el. (Ha nincs akkor automatikusan az USTREAM weboldalára dob ahol felajánlja a letöltést)

A napi nézetben a menü gomb/mindegyik letöltése, illetva a jobb felső sarokban lévő lefele nyíl segítségével tölthető le az egész napi műsor.
Egyenként is le lehet tölteni, értelemszerűen a kinyitott műsorszám/letöltés gomb segítségével.


 

QR kód: 

Közvetlen link: [link]

A programban felhasznált logó a Bumeráng tulajdonát képezi.

Szólj hozzá!

Címkék: rádió java bumeráng bochkor android boros letöltő

A bejegyzés trackback címe:

https://corfyl.blog.hu/api/trackback/id/tr923289530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása